Wie moet je volgen op Instagram in 2020?

Welke soorten mensen bewondert u om uw werk, carrière of bedrijfsdoelstellingen te inspireren? Instagram is een goede plek om te beginnen met het vinden van influencers die je misschien wilt volgen en hun succes te volgen.

Er zijn veel mensen die je kon volgen, maar we hebben een aantal van de beste mensen gekozen waarvan we denken dat ze de vele Instagram influencers die er zijn zouden symboliseren. U vindt er unieke perspectieven, talenten en ideeën die u kunnen helpen uw doelstellingen in 2020 te bereiken.

Onze Instagram-diensten die voor u interessant kunnen zijn:

Instagram-aanhangers kopen
Koop Instagram volgers
Instagram likes kopen
Auto like Instagram kopen
Hier is een lijst van de persoonlijkheden die de meeste volgers hebben op Instagram in 2020

 1. SELENA GOMEZ
  Selena Gomez is een popzangeres die de laatste jaren tot de top van Instagram is uitgegroeid. Het was een hit in 2017, met meer dan 128 volgers, en wordt beschouwd als de grootste invloed op Instagram. Een van de redenen waarom het zo veel aandacht heeft gekregen, is de invloed ervan op specifieke oorzaken die het fascineren. Selena Gomez zingt niet alleen maar.
 2. ARIANA GRANDE
  Ariana Grande is de tweede meest invloedrijke invloedrijke van 2020, dus ze verdient het om genoemd te worden als iemand om naar te kijken in 2020. Ze is een andere popster zoals Selena Gomez, en ze heeft meer dan 114 miljoen volgelingen, en ze deelt foto’s over oorzaken die haar interesseren op haar Instagram pagina’s.
 3. CRISTIANO RONALDO
  Cristiano Ronaldo is een voetbalster met meer dan 112 miljoen fans op zijn Instagram-account. Dit is een stijging van meer dan 86,2 miljoen bij de publicatie van de vorige lijst. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste en meest getalenteerde spelers ter wereld, volgens sommige bronnen.
 4. BIJNAAR
  Beyonce is een popzangeres met hits als “Baby Boy” en “Halo” die haar een icoon van het zingen hebben gemaakt. Ze schrijft ook. Ze wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke vrouwen in de wereld van de muziek van vandaag, en naar schatting 107 miljoen van haar volgelingen zijn op Instagram, wat haar ook een belangrijke invloed op Instagram maakt.
 5. TAYLOR SWIFT
  Taylor Swift heeft meer dan 104 miljoen volgers op Instagram, waarmee het in de top 5 van beïnvloeders op Instagram staat. Ze is ook een bekende zangeres met hits die haar een fortuin hebben gemaakt.
 6. KIM KARDASHIAN WESTWAARTS
  Kim Kardashian is niet alleen een van de meest populaire beroemdheden ter wereld, ze staat ook bovenaan de Instagram-lijst. De naam “Kardashian” is een veel voorkomende naam in Hollywood-kringen, maar ook in de modellering en social media platforms. Instagram-aanhangers weten dat het het meest populaire lid van de beroemde Kardashian-clan is en momenteel 103 miljoen aanhangers heeft.
 7. KYLIE JENNER
  Kylie Jenner is een model en eigenaar van een cosmeticabedrijf dat getrouwd is met de familie Kardashian. Het heeft nu meer dan 98,5 miljoen volgers en staat op de 7e plaats op de lijst van invloedrijke personen van het Instagram van 2017.
 8. DE ROCK
  “The Rock” is de bijnaam van de beroemde worstelaar, Inspo, die 94,5 miljoen volgelingen heeft. Hij stond vorig jaar op de achtste plaats als een grote invloed op het Instagram, dus het is de moeite waard om in 2020 op te merken.
 9. JUSTIN BIEBER
  Justin Bieber is een Canadese popzangeres met 92 miljoen fans op Instagram. Hij plaatst graag foto’s van zijn concerten, maar ook foto’s en politieke commentaren van zijn medemuzikanten.
 10. NICKI MINAJ MINAJ
  Nicki Minaj is een hip-hop artiest met meer dan 83,6 miljoen fans op Instagram. Ze beschikt over promotionele album foto’s op haar Instagram account en soms mode foto’s van ontwerpers.
 11. KENDALL JENNER
  Kendall Jenner is een modemodel en social media influencer. De invloed ervan lijkt de laatste maanden echter enigszins af te nemen als gevolg van het falen van Pepsi’s reclame. In de advertentie probeerde Jenner beelden van gewelddadige protesten van Black Lives Matter leden te gebruiken om te symboliseren hoe een frisdrank de wereld bij elkaar kan brengen. De advertentie werd kort na de uitzending ingetrokken, midden in een aantal “protesten” die daarop volgden. Ze heeft nog steeds meer dan 83 miljoen volgers op haar Instagram.
 12. LEO MESSI
  Leo Messi is een voetbalster en een toonaangevende invloedrijke speler op het Instagram-platform. Hij heeft meer dan 81,4 miljoen aanhangers.
 13. KHLOE KARDASHIAN
  Khloe Kardashian is een van de grootste beïnvloeders van Instagram met ongeveer 69,4 miljoen fans. Het heeft ook zijn toepassing waar zijn volgelingen op elk moment verbinding kunnen maken met wat het doet. Ze zit in de televisie- en modelleerindustrie.
 14. KOURTNEY KARDASHIAN
  Kourtney Kardashian is de minst populaire van de hele Kardashian stam met slechts 58,9 miljoen volgelingen. Maar het is nog steeds niet slecht. Het heeft ook zijn toepassing.
 15. RIHANNA
  Rihanna is een popster en Instagram’s beste invloed. Ze werkte samen met het bedrijf Fenty Beauty. Ze heeft nu meer dan 57 miljoen volgers en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke mensen op het populaire social media platform.
 16. ZENDAJA
  Zendaya is een favoriete popster met ongeveer 45 miljoen fans op Instagram. Ze is een actrice en zangeres die is verschenen in vele televisieprogramma’s en films.
 17. CARA DELEVINGNE
  Cara Delevingne heeft meer dan 40 miljoen volgers bij Instagram, waardoor ze een van de meest invloedrijke leden van Instagram is. Ze is een model en een actrice.
 18. EMMA WATSON
  Emma Watson is actrice, VN-ambassadeur en Instagram-influisteraar. Het heeft 40,1 miljoen volgers en is betrokken bij wereldwijde goodwill-campagnes.
 19. GIGI HADID (GIGI HADID)
  Gigi Hadid is een social media beïnvloeder en Tommy Hilfiger merk medewerker. Het heeft meer dan 36 miljoen aanhangers. Zijn artikelen gaan zowel over haute couture als over politiek commentaar.
 20. ZAYN
  Zayn is een zanger en sociaal beïnvloeder met 24 miljoen fans op Instagram. Hij is een solo-artiest voor de Britse muziekgroep X Factor.
 21. HARRY STYLES
  Harry Styles is een social media influencer op Instagram met 21,9 miljoen volgers. Hij is een voormalig lid van One Direction en wordt beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de moderne mode-industrie.
 22. HUDA KATTAN
  Huda Kattan heeft een eigen cosmeticalijn en 21,8 miljoen volgers op Instagram. Ze is ook een beautyblogger, die vrouwen over de hele wereld adviseert over de juiste toepassing van make-up en creatieve technieken.
 23. CAMERON DALLAS
  Cameron Dallas was een van de meest invloedrijke mensen op sociale media in 2017, en ze zet haar populariteitsserie voort in 2018. Het heeft meer dan 20,5 miljoen aanhangers. Ze is een actrice en een internetpersoonlijkheid.
 24. ZACH KING
  Zach King is een acteur op het internet die zijn Instagram-account gebruikt om mensen aan het lachen te maken en te lachen. Hij was een van Instagram’s belangrijkste beïnvloeders en heeft momenteel 20,3 volgers op Instagram.
 25. NIAL HORAN
  Niall Horan is een voormalig lid van de inmiddels opgeheven groep, “One Direction”. Hij gaat nu alleen, maar hij heeft nog steeds ongeveer 19,6 volgelingen. Hij werkt ook aan een nieuw album, dus hij heeft een goede reden om te lachen.
 26. SNOOP DOGGGGG
  Snoop Dogg is een rapper en beïnvloeder van Instagram met 19,5 miljoen volgers. Hij heeft onlangs zijn stem laten horen in de politiek door zijn mening te uiten via zijn muziek en openbare fora.
 27. LELE PONS
  Lele Pons is een in Venezuela geboren sociale beïnvloedster met meer dan 19,1 miljoen volgers. Eerder maakte ze naam op het Vine platform, maar nu gebruikt ze Instagram meer vanwege het potentiële publiek.
 28. LUCY HALE
  Lucy Hale is een sociale beïnvloeder met ongeveer 19,1 miljoen fans. Ze heeft foto’s op haar pagina die haar afbeelden bij een fotoshoot met voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton en haar logo op haar pagina is “professioneel tafelkleed”.
 29. ALIA BHATT
  Alia Bhatt heeft 18,2 miljoen volgelingen op het Instagram, en ze is actief betrokken bij Bollywood-films en reddingsoperaties voor dieren.
 30. SHAY MITCHELL
  Shay Mitchell is mede-ster van Lucy Hale’s favoriete show, “Pretty Little Liars.” Ze wordt beschouwd als een nieuwe sociale beïnvloedster en heeft zo’n 18 miljoen volgers op Instagram.
 31. STAP CURRENTIE
  Stephen Curry is een professionele basketbalspeler en een Instagram-influisteraar met 17,7 miljoen toeschouwers. Hij publiceert graag over zijn leven in de sport en soms over zijn gezinsleven en andere onderwerpen. Zijn vrouw is Ayesha Curry.
 32. MICHELLE LEWIN
  Michelle Lewin heeft een profiel van het Instagram dat zich richt op fysieke training. Zij publiceert artikelen over beweging en fitness en heeft meer dan 12 miljoen volgers.
 33. ZOELLA
  Zoella is een Britse blogger met maar één naam. Ze heeft een andere naam: Zoe Suggs, maar ze gebruikt zelden haar volledige naam online. Ze is het meest bekend om haar video’s op YouTube, waar ze video “paden” presenteert die ze deelt met haar supporters, maar ze heeft meer dan 11,2 miljoen supporters op Instagram, waardoor ze een gebruiker Instagram “moet kijken” in 2018.
 34. CHIARA FERRAGNI
  Chiara Ferragni is een Italiaanse mode-expert en blogger, en ze was nummer 22 op de lijst van de meest invloedrijke mensen van het Instagram in 2017. Het is nu op nummer 34, maar het is nog steeds een goede bladwijzer. Ze blogt over nieuwe Italiaanse mode en heeft 10,5 miljoen volgers.
 35. JOSH OSTROVSKY
  Josh Ostrovsky staat online bekend als “De dikke jood”, en hij heeft meer dan 10,1 volgelingen. Hij publiceert “humoristische” artikelen over verschillende sociale onderwerpen en zijn status op Instagram is dit jaar gestegen van 19 naar 35.
 36. KAYLA ITSINES
  Kayla Itsines is een Instagram-beïnvloederoorzaker die zich richt op Fitspo. Het heeft een totaal van 7,6 miljoen volgelingen….
 37. LILLY SINGH (ZONGEN)
  Lilly Singh is een Canadese kunstenaar met een van de beste Instagram sites. Het heeft meer dan 6,9 miljoen aanhangers. Ze neemt bizarre video’s op die bizarre transformaties in haar uiterlijk met zich meebrengen die haar fans verrassen.
 38. CAMILA COELHO
  Camila Coelho is een beauty blogger en Instagram influencer met 6,6 miljoen volgers. Ze is een Braziliaanse met advies over schoonheid en mode waar haar volgelingen dol op zijn.
 39. JOANNA GAINS
  Joanna Gaines is een toonaangevend ontwerper en invloedrijker op Instagram met 5,4 miljoen volgers. Ze had een show genaamd “Fix Upper” die bestond uit het nemen van oude huizen en het maken van hen eruitzien als nieuwe.
 40. AYESHA CURRY
  Ayesha Curry is een kok en sociale beïnvloeder met 5,2 miljoen volgers op Instagram. Ze is de vrouw van Stephen Curry en neemt deel aan activiteiten buiten haar normale activiteiten. Ze houdt ervan om mensen gelukkig te maken en “hun buiken vol”, volgens haar Instagram-account.
 41. ZONG LIEFDE
  Aimee Song is een van de belangrijkste beïnvloeders van Instagram. Ze won aan populariteit door te bloggen en haar haute couture op verschillende plaatsen te tonen. Ze heeft ongeveer 4,7 miljoen volgelingen.
 42. MURAD OSMANN
  Murad Osmann is een grote invloedrijker van het Instagram die veel aandacht heeft getrokken met zijn foto’s die hij samen met zijn verloofde maakte. Het heeft ongeveer 4,6 miljoen volgers op Instagram vandaag, en het was een van de meest invloedrijke in 2017.
 43. MANNY GUTIERREZ
  Manny Gutierrez is een professionele visagist die begon met Instagram. Het heeft nog steeds een goed publiek van ongeveer 4 miljoen mensen.
 44. PANDA SIMEON
  Simeon Panda is een populaire fitnessbeïnvloeder die ook zijn eigen fitnessbedrijf heeft. Hij was een van de belangrijkste beïnvloeders in 2017 en zet zijn Instagram populariteit voort. Hij heeft ongeveer 3,4 miljoen aanhangers.
 45. GRUMPY CAT
  Wie zegt dat een kat geen sociale beïnvloeder kan zijn? Morris, kijk uit! Als je iemand ziet met een chagrijnige uitdrukking op zijn gezicht, kan het zijn omdat hij of zij de pagina van deze sociale beïnvloeder heeft gezien! Grumpy Cat heeft ongeveer 2,4 miljoen volgers op Instagram.
 46. INGRID NILSEN
  Ingrid Nilsen is een sociale beïnvloeder met 1,7 miljoen volgers. Ze is een beautyblogger en een Instagram-ster die schoonheidstips deelt met haar fans.
 47. MEGHAN REINKS
  Meghan Reinks heeft 1,3 miljoen aanhangers van het Instagram. Ze is een food actrice en blogger die advies geeft over voeding en andere onderwerpen.
 48. AMBER FILLERUP
  Amber Fillerup is een “moederblogger” met 1,3 miljoen volgers. Ze werd voor het eerst vermeld als een van Instagram’s meest invloedrijke beïnvloeders in 2017, en was zelfs te zien in Forbes magazine.
 49. JULIA ENGEL
  Julia Engel is een mode- en lifestyleblogger die vorig jaar in 2017 in de top 50 van Instagrammen eindigde. Het blijft 1,1 miljoen volgelingen ontvangen. Ze zegt op haar Instagram-account dat ze een kledingliefhebster is en dat ze haar mode-ideeën deelt met haar discipelen.
 50. ELLA MILLS
  Ella Mills is een lifestyle en food blogger die in 2017 op nummer 50 kwam voor de beste Instagram-fans. Het herbergt ongeveer 1,1 miljoen volgelingen.
 51. NASH GRIER
  Nash Grier veroorzaakte een sensatie op het Instagram-platform door als 15-jarige middelbare scholier video’s te maken. Hij deelde een huis met Cameron Dallas, die ook een tijdje een internetinvloedrijker was. Hij heeft originele mobiele games en applicaties gemaakt zoals Mobli, die hij op zijn pagina’s promoot. Hij is ook betrokken geweest bij het ontwerp van kleding. De laatste tijd is zijn online bekendheid afgenomen, maar hij is zelfingenomen. Hij besloot zijn tijd te investeren in zijn optredens in de echte wereld.
 52. JAGER NIKKIE
  Nikkie De Jager heeft een Instagram-account met foto’s van verschillende ideeën en cosmetische combinaties. Ze laat mensen zien hoe ze hun blikken in elkaar moeten zetten om een speciaal effect te krijgen. Ze is een Nederlandse zwerver uit North Carolina. Ze heeft 7,8 miljoen volgelingen.
 53. JAKE PAUL
  Jake Paul begon op het Vine platform met video’s en kreeg toen een rol in Disney’s komedieshow “Bizaardvark”. Hij is gespecialiseerd in het maken van comedy video’s. Hij maakt ook foto’s van zichzelf met zijn fans op verschillende plaatsen. Onlangs heeft Jake een creatief en invloedrijk marketingmanagementbedrijf opgericht, genaamd TeamDom, dat zich richt op het vermaken van tieners.
 54. MARIANO DI VAIO
  Mariano Di Vaio is een Italiaanse blogger en modeontwerper. Haar blog behandelt onderwerpen als herenmode trends en kapsels. Hij heeft samengewerkt met toonaangevende ontwerpers als Omega en Calvin Klein. Hij heeft ongeveer 5,9 miljoen volgers op Instagram.
 55. JAY ALVARREZ
  Jay Alvarez is een mannelijk model dat is opgegroeid in het surfland Hawaï. Veel van zijn berichten tonen hem surfen of in andere gevaarlijke extreme sporthoudingen. Hij is een reisdocumentaire en wordt vaak gezien bij het promoten van zijn reizen op Instagram. Hij heeft 5,3 miljoen fans op Instagram.
 56. JULIE SARINANA
  Julis Sarinana is een modeblogger die in 2009 is begonnen met bloggen over mode. Het begon dit te doen als een creatieve uitlaatklep, maar maakte er een bedrijf van vanwege zijn populariteit. Het doel is om mooie inhoud te creëren die de lezers helpt om hun lifestyle- en modedoelstellingen te bereiken.
 57. MARCUS BUTLER
  Marcus Butler is vooral bekend van zijn YouTube kanaal “Marcus Butler TV.” Hij heeft ook een favoriet YouTube-kanaal en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke tweeters van de Britten op Twitter.
 58. CHRIS BURKARD
  Chris Burkard is van nature een kunstenaar en fotograaf. Hij richt zich op landschap, surfen en buitenactiviteiten. Hij maakt gebruik van natuurlijke lichttechnieken en een fotojournalistieke benadering van zijn werk. Hij heeft 2,6 miljoen volgers op Instagram.
 59. MIKHAIL VARSHAVSKI
  Mikhail Varshavski (Dr. Mike) is een inwoner van het Overlook Medical Center. Hij heeft een publiek van ongeveer 2,5 miljoen volgers van Instagram, en People Magazine heeft hem uitgeroepen tot de “Sexiest Living Doctor”. Hij deelt zijn kennis van familie en preventieve geneeskunde via zijn blog en Instagram reviews.
 60. TAI LOPEZ
  Tai Lopez is een investeerder, consultant en bedrijfsadviseur. Het heeft een sterke aanwezigheid op het internet en 2,1 miljoen Instagram-liefhebbers. Hij heeft een boekenclub met een e-mail uit het Boek van de Dag die hij gebruikt om zijn diensten te promoten. Ook heeft hij af en toe podcasts over hoe je financiële praktijken kunt leren zonder collegediploma. Hij gebruikt zijn Instagram-account om cadeaus te maken, wat een van de redenen is waarom hij zo’n groot publiek heeft. De internetstrategie van Lopez is een echt voorbeeld van waardecreatie voor haar aanhangers.
 61. SNYE EMILE
  Emile Skye beheert een fitness website op zijn Instagram account. Ze richt zich op de gezondheid en fitheid van vrouwen en presenteert een FIT-programma dat ze heeft opgezet om de gezondheid van vrouwen te verbeteren. Ze doet een complete training op haar online sites en Instagram en geeft waardevol advies voor een betere conditie en gezondheid.
 62. JAMES CHARLES
  James Charles is de woordvoerder van een cosmeticabedrijf. Hoewel hij verder gaat dan de grenzen van wat meestal de typische woordvoerder voor cosmetica is, doet hij uitstekend werk bij het promoten van producten, hoewel sommige mensen ze vreemd of grappig vinden, en hij gebruikt zijn Instagram account om ze te ondersteunen.
 63. JOE WICKS
  Joe Wicks is een Engelse fitnesscoach die bekend staat om het gebruik van alle media om zijn boodschap over te brengen. Hij is ook een auteur en heeft een aantal boeken over koken geschreven en heeft een televisieprogramma in het Verenigd Koninkrijk genaamd “The Body Coach”.
 64. INGRID NILSEN
  Ingrid Nilsen lanceerde in 2012 een YouTube-kanaal om haar angst voor het spreken in het openbaar te overwinnen. Het heeft 4 miljoen abonnees op YouTube en 1,7 miljoen volgers op Instagram.
 65. LOUIS COLE
  Louis Cole heeft 1,5 miljoen volgers op Instagram. Hij houdt van avontuur en moedigt zijn discipelen aan om op zoek te gaan naar unieke en spannende ervaringen. Hij gebruikt Instagram om kleurrijke beelden te tonen die zijn reizen over de wereld illustreren.
 66. DAGELIJKE DOSE
  Daily Dose is een toegankelijk online magazine op Instagram. Eigendom en beheer van Tim Karsliyev. Hij gebruikt Instagram om motiverende boodschappen en ideeën te verspreiden naar anderen. Volgens het tijdschrift Forbes heeft hij meer dan 200 miljoen aanhangers.
 67. NIKKKI GIAVASIS
  Nikki Giavasis heeft de mogelijkheid om de grote beroemdheden en het merk samen te brengen. Ze heeft een uitgebreid netwerk van modeontwerpers en beroemdheden gecreëerd die op veel verschillende manieren samenwerken. Het heeft een publiek van 774.000 mensen in het Instagram.
 68. TONIO SKITS
  Tonio Skits heeft meer dan 3,6 miljoen gebruikers op Instagram en meer dan 50 miljoen maandelijkse impressies op andere sociale media. Hij is verschenen op MTV’s “Wild n’ Out” met Nick Cannon en is in hoge vraag op de rode loper in de entertainment industrie.
 69. JESSENIA VICE
  Jessenia Vice is een fitness expert en singer-songwriter. Ze was ook een Cover Girl. Ze zegt dat die conditie haar leven twee keer gered heeft. Ze is gastvrouw van podcasts op het gebied van gezondheid en fitness en gelooft in het creëren van inhoud die vrouwen meer mogelijkheden geeft.
 70. DESI PERKINS
  Desi Perkins heeft 3,4 miljoen volgers op Instagram. Ze richt zich op het helpen van andere vrouwen bij het maken van originele make-up looks. Ze geeft hierover tutorials op Instagram en is erg populair in de schoonheidsindustrie.
 71. CLAUDIA ALENDE
  Claudia Alende is een model en zakenvrouw. Ze richt zich op zakelijk advies, het creëren van beauty content en lifestyle beelden. Zij beschouwt zichzelf als een moderne vrouw die zowel schoonheid als zakelijk advies biedt.
 72. KOKINWITHMIMA
  Cookinwithmima is een populaire Instagram-account die gehost wordt door Mariam, een beroemdheid op het internet. Ze geeft lessen over eenvoudige recepten en laat haar fans zien hoe ze de makkelijke recepten eruit kunnen laten zien als de recepten die je de hele dag hebt voorbereid. Ze heeft een Instagram-publiek van 2,5 miljoen volgers.
 73. BRANDON SIWIAK
  Brandon Siwiak heeft meer dan 10 miljoen volgers op Instagram met meerdere accounts. Hij is nu een van de best betaalde social media influencers op het Instagram platform. Het doel is om de jeugd van vandaag te motiveren en te inspireren. Zijn hoofdaccount is echter privé, dus we weten niet waar hij ze op beïnvloedt. Zijn bijnaam op Instagram op een rekening is @dollar.
 74. JOEL CONTARTESE
  Joel Contartese staat bekend als “De Architect” vanwege de manier waarop hij plannen heeft ontworpen voor social media merken. Hij was een van de eerste beïnvloeders die in 2012 social media gebruikte om online geld te verdienen. Hij is ook erkend als een van de top social media marketeers door Inc. Magazine.
 75. ENJ FRISELLA
  Andy Frisella verdient meer dan 100 miljoen dollar per jaar aan inkomsten, waarvan sommige afkomstig zijn van zijn Instagram en andere sociale media accounts. Hij geeft advies over hoe een bedrijf op te bouwen en te onderhouden, en is de CEO van First Phorm International, dat fitnesssupplementen verkoopt.
 76. BRIAN EVANS
  Brian Evans heeft het handvol “briandevans” op Instagram met meer dan 107.000 volgers. Het is een naamloze vennootschap. 500 Entrepreneur Magazine door de oprichting van een van de snelst groeiende reclamebureaus in Amerika. Hij richt zich op de informatie die hij deelt met zijn collega-ondernemers, met name duizendjarige ondernemers die een bedrijf willen opbouwen.
 77. FAROKH SARMAD
  Farokh Sarmad is een van de belangrijkste beïnvloeders van Instagram om dit jaar naar te kijken. Dat komt omdat hij Instagram in een zes-cijferig bedrijf veranderde. Het heeft ook een reclamebureau dat meer dan 40 miljoen volgers bereikt. Zijn “Mr. Goodlife” account heeft miljoenen mensen geholpen om hun doelen te bereiken en hun dromen te verwezenlijken. Het heeft miljoenen mensen gemotiveerd om actie te ondernemen om hun merk, droom of bedrijf te verbeteren en het is een fenomeen in de wereld van vandaag.
 78. BEN LEE
  Ben Lee is een “Ondernemer onder de 30 jaar” die het onderwerp is geweest van rapporten over Inc. De lijst van het tijdschrift “30 tot 30 jaar oud”. Hij is medeoprichter van bedrijven en heeft bedrijven naar succes geleid door onderweg samen te werken met toonaangevende showbusinessnamen. De Instagram handgreep is @igbenlee.
 79. STEVEN VASILEV
  Steven Vasiliev is opgenomen in toonaangevende bedrijfsmagazines zoals Business Insider en Hypefresh. Hij is geassocieerd met grote beroemdheden als Steve Harvey en Rick Ross. Zijn Instagram-account onder het pseudoniem @zaptio heeft meer dan 141.000 volgers.
 80. DANIEL DIPIAZZA
  Daniel DiPiazza heeft verschillende sociale media kanalen en heeft 236.000 volgers op Instagram. Hij probeert twintigers te motiveren om hun doelen te bereiken en helpt jongeren over de hele wereld om grootse dromen te verwezenlijken door gebruik te maken van verschillende bronnen van inkomsten.

Hoe populair te worden op Instagram?


Deze 80 belangrijkste beïnvloeders op Instagram hebben in het verleden hun succes bewezen. Daarom verdienen zij het om in 2020 te worden nageleefd, aangezien zij zich blijven richten op de sterren. Denk na over hoe ze hun Instagram populariteit hebben ontwikkeld en denk na over wat je zou willen doen op Instagram. Zelfs als ze uw ideeën niet delen, kunnen ze het platform toch delen!

Als u succesvol wilt zijn op Instagram, moet u geweldige visuele inhoud creëren en uw eigen merk en publiek ontwikkelen. Als u nog niet actief bent op sociale media, is een van de beste manieren om te beginnen met uw eigen blog. Als u ook kunt beginnen met het stimuleren van uw account en het kopen van Instagram volgelingen op volgers-kopen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.